Onze missie

Met wil ik authentieke smaken opnieuw dichter bij de mensen brengen in een stijlvolle kaasbeleving die traditie en hedendaagse verfijning samenbrengt en het verhaal achter de kaas vertelt.

Onze visie en waarden

Onze kaasbelevingen zijn een reflectie van onze visie en waarden. We houden hier bewust rekening mee bij de selectie van onze partners en producten en in onze klantenrelaties.

Ambachtelijk geproduceerd

We kiezen bewust voor ambachtelijk, in kleinere hoeveelheden en waar het kan op de boerderij geproduceerde kazen en ondersteunen zo het werk van de kaasmaker. Kwaliteit boven kwantiteit.

Rauwmelks

Waar het kan kiezen we voor rauwmelkse kazen. Door het gebruik van rauwe, niet gepasteuriseerde melk, blijft de natuurlijke microflora en aroma’s behouden en krijgen de kazen een rijkere, meer complexe smaak.

Respect voor natuur en dier

Wat goed is voor het dier en de natuur, is goed voor de kaas. Ruime, biodiverse weiden met verschillende soorten grassen/kruiden/bloemen, vers hooi (geen kuilvoer/fermentatie), een stressvrije omgeving voor de dieren en de juiste verzorging wanneer nodig, resulteren in de beste melk en kaas.

Respect voor mensen

 draait om verbinding. We gaan respectvol om met klanten, medewerkers en partners: met openheid, vertrouwen en persoonlijke aandacht. Zo bouwen we samen aan duurzame relaties.

Lokaal

We brengen kazen van over de hele wereld, maar promoten ook bewust de ambachtelijk geproduceerde kazen en pairings van eigen bodem en ondersteunen zo onze lokale ondernemers. We zetten onze lokale kazen speciaal in de kijker met een Belgische kaasbeleving.

Jouw beleving staat centraal

We maken elke kaasbeleving alsof ze voor onszelf zou zijn en passen ze waar mogelijk aan jouw wensen aan. We maken van het afhaalmoment een warme ontmoeting en garanderen dat jij je gasten een onvergetelijke avond bezorgt.

Maitre-Affineur Marc (L’Etivaz)